Familieopstellingen met een groep

Met deze workshop kan een organisatie/bedrijf iets extra’s aan haar klanten/werknemers aanbieden.

 

De workshop (ca. 3½ uur) bestaat uit een korte introductie, voorstel rondje en korte oefening om te landen gevolgd door twee familieopstellingen met 15 pauze er tussen. Eén opstelling duurt meestal 75-90 minuten, soms korter. Wanneer er tijd overblijft kan de hele groep een oefening doen waarbij alle deelnemers een korte persoonlijke opstelling doen.

De groepsgrootte: 12-16 deelnemers waarvan 2 deelnemers hun thema in brengen.

 

De organisatie doet vanzelfsprekend de werving zelf. Helderheid levert tekst en foto materiaal aan ter ondersteuning daarvan. De twee deelnemers die zich aanmelden om hun thema in te brengen, krijgen tevoren nog een lijst met vragen van Helderheid om voor zichzelf de feiten van hun familiegeschiedenis boven water te halen.

 

Alle aspecten hierboven zijn in overleg aan te passen.

 

Groepsgrootte: 12-25 deelnemers zitten in een kring (geen tafels).

Door duur past deze workshop goed op een middag. De workshop wordt gefaciliteerd door Heiko Sportel.

 

Gebruik s.v.p. het contactformulier voor meer informatie over kosten, mogelijkheden etc.

Review: 

maart ’24 – Wendy Jurgens

“Om iets extra’s toe te voegen aan de yogalessen en individuele sessies die ik geef, heb ik voor de 3e keer Heiko uitgenodigd voor een middag familieopstellingen. De introductie en het aankomen in de ruimte neem ik voor mijn rekening, vervolgens neemt Heiko het over en begeleidt hij de opstellingen. Hierdoor hebben we een mooie co-creatie ontwikkeld samen. Ik vind het bijzonder om dit samen te mogen doen en mijn leerlingen zijn enthousiast over deze middagen. Het geeft veel inzicht en zet aan om zelf in beweging te komen.

Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

 

maart ’24 – deelnemer: “Dit was de tweede keer dat ik een familieopstelling, begeleidt door Heiko, bijwoonde. Mijn intentie was om meer inzicht te krijgen in een nieuwe laag van mezelf om zo mijn eigen pad te kunnen volgen. Het was zo bijzonder hoe Heiko de onderste steen boven krijgt door zijn scherpe observatie en kennis. De dag heeft mij diep geraakt, zowel mijn eigen opstelling als de opstelling die ik aanschouwde.”

Opdrachtgevers:

Wendy Jurgens

22.9.23 – …

Pilates Studio To Flow

21.6.24 – …

Heiko Sportel

 

In mijn lange technische loopbaan was de sleutel voor succes altijd weer de aandacht voor de mensen. En daar heb ik mij steeds verder in verdiept. Tijdens de NLP Master coach opleiding in 2005 ben ik in de ban geraakt van de eenvoud en de kracht waarmee familieopstellingen inzicht geven in de patronen waarin we soms vast lijken te zitten. Medio 2020 ben ik gecertificeerd als systemisch begeleider van familieopstellingen. Sindsdien geef ik met veel plezier iedere 4 weken groepsopstellingen
In reviews wordt over mij gezegd: warm mens die met beide benen op de grond staat, liefdevol, helder en zonder poespas.

 

Meer over Heiko.

Heiko Sportel