Reviews

 

Ik ben heel blij wanneer je een review wilt achterlaten. En je helpt anderen om hun keuze te maken.

 

Alvast bedankt.

 

 

Dat kan via het contactformulier:

Of via Google Review.  Daar heb je wel een Google account voor nodig.

 

Hieronder een paar reacties die ik mocht ontvangen:

Opstelling met groep – maart ’22 – Aniya: “We hadden een warme, liefdevolle groep aan representanten.
En mijn vraag werd zo fijn afgestemd, liefdevol, en helder begeleid door Monique. Mijn familieopstelling beleeft als een warm bad, intens, veilig. Heel dankbaar”

 

Individuele opstelling – februari ’22 – Trix: “Heiko heeft mijn individuele opstelling begeleid. Ik merk dat ik nu anders kijk naar relaties – en niet alleen met mijn familie, het is veel breder. Ik zie meer patronen. Ook sta ik nu wat steviger in mijn schoenen, voel mijn voeten ook beter. En daardoor kan ik naar anderen toe beter voor mezelf opkomen. Mooi dat zoiets al na één opstelling gebeurt! Ik ben hier heel blij mee.”

 

Opstelling met groep – december ’21 – Judith (51): “Wat een bijzondere middag heb ik beleeft tijdens mijn familie-opstelling. Het was zo mooi, zo intens, zo liefdevol en warm. Heel dankbaar voor deze ervaring. Heiko en Monique dank jullie wel voor de fijne begeleiding.”

 

Opstelling met groep – september ’21 – vrouw (44): “Heiko en Monique weten met hun warmte en liefdevolle houding een prettige en open sfeer te creëren waarin je je veilig voelt. Ik kon kwetsbaar zijn en heb de familie opstelling als zeer bijzonder ervaren.”

 

Drieluik ‘inleiding familieopstellingen’ – september ’21 – Erna: “Monique en Heiko, dank voor de rustige en professionele manier waarin jullie mij inzicht en rust hebben gegeven wat betreft mijn gevoel over mijn jeugd en het nu.”

 

Opstelling met groep – september ’21 – vrouw (54): “Heiko en Monique zijn in hun professionele rol uiterst bekwaam, sensitief en liefdevol. Ik voelde me in veilige handen met het lastige thema wat ik als vragensteller inbracht. Heel veel dank voor deze waardevolle middag waardoor ik een belangrijke stap in mijn proces kan maken!”

 

Individuele opstelling – augustus ’21 – vrouw (67): “Hartelijk dank voor de individuele familie opstelling die ik bij je heb gedaan. Het was heel opluchtend om te doen, dank vooral voor je luisterend oor en de inzichten die je mij gaf. Ik heb weer veiligheid ervaren daar waar ik onveiligheid voelde en ik hoop dat te kunnen vasthouden.”

 

Opstelling met groep – april ’21 – Jeannette: “Voor mij was het de eerste keer dat ik een familieopstelling meemaakte. Vanuit een veilig en liefdevol veld kon de persoon haar vraag over de familie neerleggen. Heiko is in staat om in een korte tijd te zien wat nodig is en voelt direct aan wanneer er in de opstelling een energie verschuiving is, waardoor hij de representant ruimte geeft om zijn of haar verhaal te doen. Het is prachtig te ervaren dat een familieopstelling zoveel onbeantwoorde vragen en onverklaarbare gedragingen in het daglicht zet. En door Heiko’s warme begeleiding wordt dit mogelijk gemaakt.”

Opstelling met groep – april ’21 – Jennifer: “Ik heb voor het eerst als representant deelgenomen aan een familieopstelling. Dit is voor mij een bijzondere ervaring geweest. Heiko begeleidde de opstelling op een prettige manier en kwam snel tot de kern door zijn vraagstelling. De sfeer was open, prettig en vertrouwd. Heel bijzonder om mee te maken hoe de energie werkt en wat het doet voor niet alleen de vraagsteller maar ook voor de representanten, zeer waardevol.”

Opstelling met groep – april ’21 – Leonie: “Ik heb in het verleden opstellingen meegemaakt en weet dat je er zelfs als representant veel uit kunt halen met betrekking tot je eigen leven. Dat was ook dit keer het geval en vond dat beide begeleiders Heiko en Monique, er in slaagden om een veilige plek neer te zetten voor de groep. De sfeer was goed en oprecht en de begeleiders doorzagen goed het proces waardoor de juiste representanten neer werden gezet.”

Individuele opstelling – mei ’20 – Janneke: “Ik heb sinds ons gesprek eindelijk weer rust in mijn hoofd gekregen. Ik weet niet meer wat je precies zei, het ging over acceptatie geloof ik, maar daardoor kon ik wel bedenken dat het nu is zoals het is en dat ik het stapje voor stapje ga bekijken. En niet al hoef te besluiten of ik door ga met alles of niet. Fijn om weer rust in mijn hoofd te hebben!”

Drieluik ‘inleiding familieopstellingen’ – september ’20 – anoniem: “Ik ben erg blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Dit was een zeer waardevolle ervaring. Met veel dank aan Heiko.”

Coaching – maart ’20 – Koen: “Mijn gesprek met Heiko gaf mij rust om net wat anders na te denken over mijn mogelijkheden en wat mij tegenhield om daar zelf keuzes en beslissingen in te maken.”

Coaching – najaar ’19 – Jos: “In de serie gesprekken die ik met Heiko had, zag ik hem als coach drie rollen vervullen: het geweten (niet alleen maar het positieve bekijken), de raadgever (aanreiken van methodes om tot besluiten/inzicht te komen) en als laatste de spiegel (de confrontatie met jezelf).”