TEST Informatie en aanmeldingsformulier voor de opstellingenmiddag op 23 oktober ’21

als inbrenger van je eigen thema

Locatie: ‘Wakker’, Westerweg 14, Alkmaar

Tijd: 13:30 – 17:00 We beginnen op tijd! De zaal is 30 minuten eerder al open.

Groepsgrootte: 11. Er is nog ruimte voor 2 vragenstellers en 9 toeschouwers/representanten.

Wanneer je nog nooit een opstelling hebt meegemaakt, is het beter om eerst een keer mee te doen als toeschouwer/representant.

kudde olifanten - metafoor voor een familie met zorg voor de kleintjes

Soms zijn er vragen waar je geen antwoord op krijgt of zaken waar je tegenaan loopt, waarvan je niet begrijpt waarom ze jou overkomen. Misschien wil je zeker niet op je vader of moeder lijken, maar heb je onbewust meer gedrag gekopieerd dan je zou wensen.

 

Om stappen te maken in je eigen ontwikkeling kun je kijken waar je vandaan komt, hoe en hoeveel invloed dat heeft op jou en je gedrag vandaag. Zodat je, door het verleden eens goed te bekijken, een nieuw perspectief krijgt, zaken op hun juiste plek kunt zetten en daarmee meer keuzevrijheid voor jezelf creëert.

 

Een familieopstelling laat je (letterlijk) zien waar je belemmeringen zitten of waar je in bepaalde patronen vast zit. Waarom je niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken of steeds weer vervalt in een bepaalde emotie of gedrag. Het ervaren en het voelen van een opstelling raakt de ziel en dat geeft een krachtige impuls tot een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen, waardoor ook patronen zullen veranderen. Het laat je zien hoe de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen. Om deze transformatie ook in je dagelijkse leven in de praktijk te brengen, is het soms behulpzaam een coachingstraject aan te gaan. Ook daarvoor ben je bij mij van harte welkom.

 

ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen

 

Even praktisch:

Deze middag worden de opstellingen begeleid door Monique Witteman en Heiko Sportel. We zijn te gast bij ‘Wakker‘ in Alkmaar en er is voldoende ruimte voor 11 deelnemers – gelukkig kunnen we keurig corona-proof werken.

 

De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnengekomen betalingen. Het gaat soms snel, dus wacht daar niet te lang mee – anders is jouw plaatsje weg.

 

Ons uitgangspunt is dat dit voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom vragen we een laag inkomensafhankelijk tarief dat voor niemand bezwaarlijk hoeft te zijn, kijk bij “(familie)opstelling met een groep”.

 

Kies hieronder de optie die voor jou geldt (je betaald via iDEAL)Totaal